Rumové měsíčky

Buchta, která potěší snad každého.  🙂

Rumové měsíčky
Tisk
Buchta, která potěší snad každého.
Doba přípravy
10 minut
Doba vaření
20 minut
Doba přípravy
10 minut
Doba vaření
20 minut
Rumové měsíčky
Tisk
Buchta, která potěší snad každého.
Doba přípravy
10 minut
Doba vaření
20 minut
Doba přípravy
10 minut
Doba vaření
20 minut
Suroviny
Poleva
Porce: celá rodina
Pokyny
  1. Do jedné misky si odměř mouku, prášek do pečiva a kakao a vše promíchej. Ve druhé misce mixérem vyšlehej heru a cukr a postupně přidávej po jednom vejci, potom začni postupně přisypávat směs z druhé misky. A pak už jen vylít na plech péct na 165 stupňů v horkovzdušné troubě, do 15 minut ( během té doby si pohodlně připravíš polevu) to krásně vyběhne, opravdu to je za chvíli, je dobré hlídat. Po upečení, je potřeba buchtu obrátit vzhůru nohama a polevu dávat na spodní "ošklivou" část, protože tam lépe drží.
  2. Poleva 30 dkg moučkového cukru + 1 dcl rumu -> rum zahřát, přidat 2 lžíce vody a pak cukr (toho cukru bude možná potřeba víc, je potřeba si to na buchtě zkusit, aby se to neprosáklo dovnitř, případně přidat víc cukru), pleva by měla být hladká a lesklá
Poznámky k receptu

Sdílet tento recept

Buďte první!

Zanechat odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna


*